Klantenservice

Terug naar Klantenservice

Kwaliteit

Wij leveren producten van verschillende merken. De kwaliteit van de producten die wij verkopen is per merk verschillend. Elk merk hanteert namelijk zijn eigen kwaliteitseisen. U kunt er vanuit gaan dat alle producten de u bij ons aanschaft een goede prijs-kwaliteit verhouding hebben en lang mee zullen gaan.

Alle producten uit ons assortiment voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Wij hebben de merken nauwkeurig geselecteerd waardoor een hoge kwaliteit wordt gewaarborgd. De prijs van een product vormt over het algemeen een redelijke indicatie van de kwaliteit.

Indien u vragen heeft over de kwaliteit van een product, kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Reviews
Wij kunnen natuurlijk wel zeggen dat onze producten en service van goede kwaliteit zijn, relevanter is wat anderen van ons vinden. Daarom vragen wij onze klanten nadat zij een aankoop hebben gedaan om een review over ons achter te laten op Trustpilot. Helemaal onderaan deze pagina kunt u bij klantbeoordeling zien welke score zij ons hebben gegeven.
Trustpilot zorgt ervoor dat alleen klanten die een aankoop hebben gedaan een review kunnen plaatsen.
Lees hier het reviewbeleid van Trustpilot: https://support.trustpilot.com/hc/nl/articles/205675248-In-welke-gevallen-kun-je-een-review-achterlaten

Product reviews
Om u te helpen de juiste keuze te maken kan het fijn zijn om te lezen wat anderen van het betreffende product vinden. Daarom vragen wij onze klanten enige tijd nadat zij een aankoop hebben gedaan om het product ze hebben gekocht te beoordelen.
Hier zijn natuurlijk wel enkele richtlijnen aan verbonden. Lees aan de hand van onderstaande vragen wat ons beleid is ten aanzien van product reviews.

- Wie kan een review achterlaten?
Iedereen kan een review over een product op de website achterlaten.

- Hoe wordt de echtheid gegarandeerd? 
Bij het achterlaten van een product review dien je je naam, een titel, plus- en minpunten en je ervaring met het product te beschrijven. Voordat deze daadwerkelijk op de website bij het product wordt getoond wordt deze eerst door een klantenservicemedewerker gecontroleerd op echtheid.

- Worden zowel positieve als negatieve reviews geplaatst ? 
Ja, zowel positieve als negatieve reviews worden geplaatst.

- Worden er betaalde reviews geplaatst? 
Nee, er worden geen betaalde reviews geplaatst.

- Binnen welke termijn worden de reviews geplaatst om een review te controleren? 
Meestal al binnen 24 uur, maar uiterlijk binnen 3 werkdagen.

- In welke gevallen wordt een review niet geplaatst?
De klantenservice heeft altijd het recht een review niet te plaatsen. Een review wordt bijvoorbeeld niet geplaatst bij grof taalgebruik of indien het vermoeden er is dat deze niet ter goeder trouw is geschreven.