Alles over Hommi

Het toonaangevende designmerk Hommi

Alles over Drop 1 van Hommi

Alles over Drop 1 van Hommi

De eerste drop van Hommi staat in het teken van een samensmelting van kunst, sciencefiction en design van de kindertijd van Karim Rashid. De drop bestaat uit drie karakters die erg divers zijn: ATLAS Max, QUENTIN Play en ARLO Checker. Karim was gefascineerd met sciencefiction films en boeken als kind en hoopte altijd op een robot als beste vriend. Dit maakt Karim nu werkelijkheid met de drie innovatieve artbots. Alle Artbots stralen een andere emotie uit in een andere vorm.

Wat is het materiaal van Hommi producten?

Wat is het materiaal van Hommi producten?

De beeldjes van Hommi worden gemaakt van giethars. Dit houdt in dat ze met de hand gemaakt worden in kleine oplagen, waardoor meer details in de afwerking mogelijk zijn. Ook maakt een kleine oplage een Hommi beeldje een echt collector's item. Producten van hars kunnen lang meegaan en blijven lang mooi bij goed onderhoud. Kunst van hars behoudt vaak haar waarde ook langer dan bijvoorbeeld kunst van vinyl. Dit komt door de beperkte oplages en unieke designs.

Wat is het verschil tussen vinyl en hars?

Wat is het verschil tussen vinyl en hars?

Harsen producten worden vaak met de hand gemaakt, waardoor deze kunstobjecten extra uniek zijn. Voordat het bij u terechtkomt, wordt er veel tijd besteed aan het object om het helemaal perfect te maken. Hars zorgt vaak voor een betere representatie van de visie van de kunstenaar. Er is veel mogelijkheid tot personalisatie en extreme details. Dit maakt kunst van hars een echt verzamelaarsitem. Vinyl is daarentegen erg populair door het brede scala aan mogelijkheden in vormen, groottes en designs.Het stylen van uw unieke Hommi kunstobject


De Hommi kunstobjecten zijn er om gezien te worden. De juiste plaats in huis, de juiste aankleding en het juiste onderhoud zijn hiervan van hoog belang. Op deze pagina leest u de beste tips voor het stylen van uw prachtige Hommi producten!