Stylen van uw Hommi ArtbotTIP 1: Maak gebruik van een thema

Hommi styling tip 1: thema

Het is ontzettend leuk om uw art toys te groeperen per thema zodat er een duidelijk verhaal in uw collectie zit. Kies voor art toys uit diverse collecties met dezelfde kleuren of bijvoorbeeld art toys per collectie bij elkaar. Dit zorgt voor overzicht en een duidelijke rode draad in uw kunstcollectie. Ook is het onderhouden en organiseren van uw kunstobjecten zo nog een stukje eenvoudiger.TIP 2: Speel met licht

Het spelen met licht kan uw kunst tot een heel nieuw niveau tillen. Denk aan het gebruik van een gekleurde LED-strip die u op diverse kleuren kunt zetten. Ook kunt u gebruik maken van lasers, projectors of flikkerende lampen. Dit laat uw kunst extra spreken en er nóg meer uitspringen in uw interieur!

Hommi styling tip 2: lichtTIP 3: Gebruik bewegende elementen

Hommi styling tip 3: beweging

Voor een speelse en bijzondere look kunt u gebruik maken van bewegende elementen rondom uw kunstcollectie. Zet de Hommi artbots bijvoorbeeld op een draaischijf of plaats een waaier achter de beeldjes. Bewegende elementen vangen de aandacht van uw gasten nóg meer. Ook verzamelt er minder stof op en rondom uw kunst, wat het onderhoud weer eenvoudiger maakt.TIP 4: Gebruik het verrassingselement

Voor een extra leuk effect kunt u uw artbots op onverwachte plekken in uw huis plaatsen. Zet uw QUENTIN Play bijvoorbeeld op uw schoenenrek of uw ARLO Checker in een plantenpot. Dit verrassingselement zorgt voor een extra binnenpretje als u nieuwe gasten ontvangt. Houd bij het kiezen van een leuke locatie wel op het onderhoudsadvies uit tip 5.

Hommi styling tip 4: verrassingTIP 5: Onderhoud uw Art toys

Hommi styling tip 5: onderhoud
Kies de juiste plek in uw huis voor uw artbots zodat deze langer mee kunnen gaan. Vooral de producten van hars zijn gevoelig voor zonlicht en veel temperatuurschommelingen. Dit beïnvloedt namelijk de kleur. Om harsen beeldjes schoon te maken kunt u simpelweg een microvezel doek gebruiken voor het stof en anders een zachte borstel.